tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Saturday, October 16, 2010

letak lagu kat entry/blog

jam dah masuk kul 3.22 am... org kat lam umah ni sume dah tido kecuali aku.. aku pun xtau nape aku xtido lagi.. hehehe.. myb sbb td aku dah terlajak tido kot...

dalam aku xtido, aku pun on la blog.. sambil2 aku xtau nk tulis taip pe, aku pun usha la blog org.. kot2 dpt idea.. aku pun bukak la zackzukhairi.blogspot aku slalu la singgah blog ni bile aku rase boring.. kire cam blog peberet la... bile aku duk bace2 tu, aku rase cm nk letak lagu kt entry aku.. kt lam blog zack tu die ade gtau cara2 nk letak lagu dan refer kat rojakstory.blogspot ni tuk cara2 nk letak lagu.. baru la cam best je nk bace kan.. siap ade lagu lagi... hehehe.. thanks la tuk zack n amoicomey...

tanpa berlengah, aku pun try la... alih2 jadi... betapa gumbira nya aku... hik hik hik... ter"over" la pulak.. aku suke dgr lagu dari siti sarah... tajuk kesetiaan.. lau karaoke pun, lagu first aku cr mesti lagu ni... hehehe...





eh2.. mentang2 dah pandai kan.... trus je letak lagu.. hak hak hak... best x lagu nih? aku pun xtau nape aku suke lahu nih... maybe orang kate aku jiwang... mane ade aku jiwang... kadang2 je... hehehe... aku rase lirik die tu yang best.. sbb die menceritakan tentang kesetiaan...

korng pun lau bercinta mesti la nk setia kan? aku pun cm tu gak.. memandangkan aku xde pakwe, jd aku xde la nk setia kat sape2... skunk ni juz setia kt ALLAH je la... chewwah... hehehe... tol la... kita kan org islam... WAJIB tu.. alhamdulillah... huhuhu...

dah lari topik dah ni... aku harap korng pun suke la dgr lagu nih... SELAMAT MENDENGAR... hehehe....
THANKS FOR READINGS!

2 comments:

Athana Ayumi said...

bie....azi x dpt pn dgr lg tu..error je~~hurmmm....wt balek !huhu...

♥ sempoi295 ♥ said...

ow ye ke? laptop azi yg xleh kot.. hahaha... azi cr la lagu siti sarah raisuddin.. tajuk kesetiaan.. nnt bie try tgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...