tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Tuesday, October 26, 2010

c0ntest mimik muka menarik

hai semua!! 
aku ada terbaca satu contest tentang mimik muka menarik... 
tarikh tutup contest ni pada 25 DISEMBER 2010
aku terbaca pasal contest ni kat blog  
yang gambar kat bawah ni gambar gambar tuan punya blog...

ni la tuan yang adakan contest


mula-mula aku rasa macam segan je nak join.. tapi bila aku fikir balik, tak salah lau untuk mencuba kan? hehehe... aku dah sediakan gambar-gambar aku yang berkaitan dengan contest ni...  sekarang tibalah masa untuk aku tunjuk kan gambar-gambar yang menjadi simpanan...
hik hik hik...

 gambar ni aku snap time aku nak bagi kat bekas boyfriend aku... dia kata dia suka sangat gambar ni... tapi tak tahu la korang macam mana? harap-harap korang suka la jugak ek... hehehe...

 ni pulak gambar time aku g jalan-jalan ngan member-member tersayang... belum sempat nak posing betul-betul, dorng dah snap dulu.. time ni nampak macam blur je muka aku... hik hik hik

 comel tak aku? hahaha... elok-elok je dah posing, tetiba terbuat muka comel lak... hahaha...

 hahaha... bila tengok balik gmbar ni macam lawak la pulak.. tapi macam mana la aku boleh lak tersepak tali kat situ... konon nak snap pic yang tengah lari... hahaha...

yang pasti ni la gambar aku yang gedik sangat-sangat.. over action lak... hehehe...

ni la hasil mimik muka yang aku ada... 
aku harap korang suka la ek ngan mimik muka aku nih...
korang la pulak yang pilih mimik muka aku yang best... 
apa-apa pun  
thanks sebab sudi tengok mimik muka aku 
ni...
apa lagi, jom la ramai-ramai join contest ni...
baru la lagi meriah...

contest ni aku nak tag kat :

p/s : credit tuk CIK CIKIN sebab wat contest ni... harap ada la tuah tuk 1st contest ni... hehehe..

THANKS FOR READINGS!

2 comments:

Nurul Ashikin said...

cuteee yer! thanks 4 joining tau! follow kamu jgak!

♥ sempoi295 ♥ said...

welkem2.. hik2.. thanks sbb follow jgak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...