tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Sunday, December 12, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

hai korang.. salam..

memandangkan tak ada apa yang nak buat, jadi, aku join contest lagi.. contest ni dari http://ctsweet111.blogspot.com/


sekali pandang contest ni memang jatuh hati terus... terus rindu kat kawan-kawan...
nak join contest ni ade syarat die..

korang kena jadi Follower blog penganjur.

Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan.

Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk:Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

Upload gambar anda bersama-sama BFF anda (Tak kisah nak letak berapa ramai dalam satu gambar tu..^^).

Tuliskan pada caption:
  1. Mula berkawan sejak tahun berapa?
  2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda? 
Akhir sekali, tinggalkan link entry anda padakomen.
Tarikh Tutup:
31 Disember 2010 

kat bawah ni pic kawan-kawan aku.. memandangkan ada pic yang dorng tak ada, jadi, aku letak 2 pic.. boleh kan siti?

mula kenal pada tahun 2008, aku suka kawan ngan dorang ni sebab dorang sentiasa ada saat aku ngah gembira dan bersedih.. dorang juga la yang selalu bagi sokongan kat aku pada hari aku rasa hampir berputus asa.. kemana saja pasti akan bersama... dorang la madu dan racun tuk aku.. dorang memang sangat best. oh ye.. kami ade group sendiri tau kat facebook.. hehehe...

yang ni pula geng aku jugak.. aku kenal ngan dorang pun pada tahun 2008.. dorang ni penyeri hidup aku.. asyik nak gelak je.. kami (gambar 1 & 2) selalu ada je benda yang nak gelak.. memang tak kering gusi dibuat nya.. kami geng 8 orang akan sentiasa bersama... itulah yang dinama kan BESTFRIEND FOREVER!!!
begitu lah serba sedikit tentang geng aku.. hehehe... korang bila lagi.. jom lah sama-sama join contest ni... (^_^)

THANKS FOR READINGS!

2 comments:

Siti Noraisyah said...

Thanks for joining dear..^^
Gud Luck k!

♥ sempoi295 ♥ said...

welcome and thanks... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...