tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Thursday, December 16, 2010

contest gambar kenangan sekolah dulu2

salam semua.. 
tadi masa tengah syok ber-blogwalking, ternampak la 
contest gambar kenangan sekolah dulu2
kat SINI

bile tengok contest ni, teringat la pulak masa zaman sekolah dulu.. best nye kalau dapat putar balik masa... kompem la pilih masa sekolah.. kan? kan? kan?

adat la bila join contest, mesti la ada syarat-syarat kan? 
sama la jugak masuk pertandingan yang lain..
nak tahu apa syarat-syarat nye?
haruslah pergi ke blog penganjur

nak join contest ni mesti la ada gambar kan? 
ni gambar kenangan sempoi


*
*
*


nama sekolah:
Sekolah Kebangsaan Gong Badak

moment:
nampak selekeh kan gambar ni? sebenarnya ade gambar ramai-ramai.. tapi masa nak scan, tak boleh keluarkan dari dalam album tu... gambar ni je yang mampu dipersembahkan.. hehehe... gmabr ni masa darjah 6.. waktu ni ade rombongan ke Tasik Kenyir untuk semua budak-budak darjah 6... mase ni memang seronok.. sebab leh jalan-jalan ngan kawan-kawan.. tapi sayang, tak boleh nak tunjuk gambar ramai2...




nama sekolah : 
Sekolah Menengah Kebangsaan Kompleks Gong Badak

moment:
gambar ni di ambil masa sempoi tingkatan 3.. masa ni dah lepas PMR.. macam biasa la, lepas exam, mesti ada jamuan akhir tahun.. yang kat sebelah sempoi tu nama die Amalina (bukan penyanyi dangdut tu tau) hehe.. masa tingkatan 3, memang selalu berkepit ngan beliau la... kerja yang selalu kitorang buat ialah, merayau satu sekolah cuci mata, gelak macam sekolah tu kitorang yang punya, reka sajak, dah tulis lirik lagu.. hehehe... siap ada buku khas lagi... buku tu beliau yang pegang.. hehehe... sebab masa tu sempoi nak pindah ke sekolah teknik.. sedih nye... terpaksa la kitorang berpisah..

 

nama sekolah:
Sekolah Menengah Teknik Besut

moment:
apa yang menariknya tentang gambar ni adalah KAMI... hehehe... sebenarnye masa ni kitorang satu kelas kene berlakon jadi ahli kelab agama islam.. sebab nye mase sesi tangkap gambar ni, ahli kelab tu tak datang.. memandang kan kelas kitorang berdekatan dengan bilik fotografi, Ustaz Rahimi memilih kelas kitorang untuk dijadikan ahli kelab agama islam.. hehehe... yang best nye bila kat dalam majalah sekolah, kompem-kompem la gambar kelas kitorang ada dua kali (dengan bangganye) hehehe... yang pasti, best sangat-sangat kawan ngan dorang ni... memang kami kelas terbaik la walaupun kos kitorang memang ada satu kelas  je.. cikgu pun sporting habis.. rindu nye......

thanks sangat-sangat kat Cik Ida sebab anjurkan contest ni.. 
sambil join contest ni, boleh la mengimbau kenangan dulu.. 
hehehe... sayang Cik Ida.. hehehe
korang-korang yang ade penggalaman best masa sekolah dulu, jom la join...
mana la tahu ade rezeki..

join tau sebelum 
11 januari 2011

zasss..


THANKS FOR READINGS!

2 comments:

iDa said...

mkch tow sbb sudi join contest ida....
ida ade follow blik sbg tnda mkch ida....
yg follwer ke 21 tuuu..heeheheeh
tp kn.ida hnya akn pilih 1 pic jer dr pic2 kenangan yg dear hntar tu.....ok kn?
ida dh cek dh,semua dh ckup legkap dhhh

keep in touch ble dekt ngn dteline tow...
GUD LUCK!!!

♥ sempoi295 ♥ said...

welkem.. ok... saje je letak 3 pic.. hehehe... mekasih...

ok.. nanti saya tengok.. thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...