tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Sunday, December 12, 2010

EdiT FoTo CoNTesT (^_^)

salam semua... jom contest lagi...

kali ni contest ape lak? jom kita tengok..

jeng.. jeng.. jeng...



edit photo contest... macam best kan? kalau korang rasa best, jom la join sama-sama.. tunggu apa lagi...

tarikh tutup :
31 DISEMBER 2010
pemenang akan diumukan pada
8 JANUARI 2011 




tapi tak boleh la terus masuk je... kita kena la tahu syarat-syarat contest ni..

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus..

2-follow lah blog qaseh dalia adelia

3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut hati korang...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar korang sendiri,gambar qaseh pun xpe hehehe 
letak gambar sebelum di edit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..
kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !

4-tag kepada 4 orang blogger 

5- tinggalkan link korang kat komen ni ye.

oh ye ! hadiahnya adalah topup.. jumlah nye rahsia.. tgk bajet lau bajet byk..banyaklah !
jgn risau xkurang dr 10hinggit !hehe
pemenang di cari lebih dr seorang !! hehehe 


yang kat bawah ni gambar aku sebelum dah selepas edit.. jom tgk..

sebelum



yang kat bawah ni pulak gambar yang dah di edit.. simple je...



orang yang akan di tag kan ialah seperti di bawah:



THANKS FOR READINGS!

2 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..tq juin n gud luck ye

♥ sempoi295 ♥ said...

welkem.. cam best je contest ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...