tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Friday, November 5, 2010

b e s t m o m e n t (^_^)

disaat aku nak lelapkan mata... tiba2... kring.... kring... kring... ""hello bie.. ko ngah wat pe? jom g mandi air tejun... sekarang.."






aku dengan kelam kabut nye bangun dan..... "ika, bie ade jawab call x td? ke bie mimpi?" (sambil termenung jap) ika kate ade...cepat2 aku g siap ape yg patut..

bile dah turun bawah, fathy je yang ade.. penat je aku lari2.. lame gak la tggu kedatangan dorng nih...  mohsin lak call cakap nak smpai.. tp xde la pulak nampak batang idung dorg.. tp seb bek la smpai la jugak dak2 tu.. maka, bermulalah perjalanan kitorg...

dalam perjalanan tu macam2 la... berenti beli makan minum dulu.. rase cam lama lak perjalanan nak g sana.. kat sana juga lah banyak kenangan aku ngan bekas kawan baik aku kot..
hmmm.. xpe la cerita lama... akhirnye smpai la jugak aku kat sana... kitorng smpai pun dah lambt.. sempat mandi jap je... yang best, sempat tangkap gambr... hehehe....
                                                              
yang ni aku x tau la apa gaya dorng
besh la pic nih
yang ni lg cntik
lepas dah mndi n snap pic.. kami gerak lak g makan satay bota... sume ni rancang suke2 je.. dah sume stuju, jalan je la... hihihi.. sempoi je kan? memang best la dorng nih... aku xnak cite panjang.. ni gambar yang snap kat satay bota...

kami sebenarnya ada 9 orang.. ash tangkap gambar.. jd xde la pic die...

ni nama die luqman.. kitorng panggil abang..

ni lak asmiza surina name die.. comel kan? die ni sempoi je..

ni lak mohsin.. die ni ustaz kat dalam kelas kitorang.. hahaha. tgk muka suci...

yang ni aku la.. owner blog yang comel

yang ni wan.. die la yang organize sume nih..
elok2 je kitorang nak balik, kakak kedai tu tutup lampu... nmpak sangat dari tadi dia duk tggu kami balik... hahaha.... lawak tol la... ni je la pic yang leh dimasukkan.. sebab pic ni je yang faris masukkan yang ni je kat dalam facebook... pic yang lain tu biar lah menjadi tontonan kami sahaja... hehehe...

p/s : kepada kawan2, sowi ek masukkan pic korang kat lam blog nih.. hehhee... korang ni memang best la...
THANKS FOR READINGS!

4 comments:

.bila.xsaN.menulis. said...

air terjun mane??

♥ sempoi295 ♥ said...

air terjun kat beruas.. ulu licin...

.bila.xsaN.menulis. said...

licin bebeno ke pon ulu toh..hahahaha

♥ sempoi295 ♥ said...

licin la jugak.. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...