tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Wednesday, March 2, 2011

Keranamu Stiker

AS SALAM SEMUA BLOGWALKING...
kedatangan anda sangat lah saya hargai... jemput la datang lagi ye...

seronok nya belajar MULTIMEDIA hari ni... tapi yang tak seronok nye bile dah penat-penat, ade pulak kejadian yang kita xnak berlaku terjadi... haish.. sabar je la.. nak buat macam mane.. sabar je la...

nak dijadikan cerita, dah seronok kelas petang dah abis, tanpa berlengah, terus la mendapatkan kekasih hati(motor)... x sabar nak balik sama-sama... elok dah naik belakang die, Mohsin cakap yang kaki kekasih hati aku kene kunci... bukan leh caya sangat si Mohsin ni.. suke menyakat... tapi muka die macam x tipu.. sebab kat dalam raga moto ade lak surat cinta yang mengatakan bahawa motor yang xde stiker tak leh masuk kolej...

pehal la pulak ni... adus~  sekali tengok memang xde stiker.. mane stiker? memang sah kene curi lagi... ape la dorang ni.. kenapa lah nak curi stiker orang lain? g je la beli kat admin... nasib bek Mail sempat panggil Kak Fasha... masuk je dalam kereta, Wan ngan Zhafran cakap die nak tolong bagitau pak guard tu.. dah moto tu kat dalam, kompem-kompem la pagi tadi dorang dah kasi pelepasan tuk masuk sebab ade stiker...

Nasib bek pak guard yang cek motor pagi tadi ade... die tahu la aku ade stiker pagi tadi.. nasib baik la.. kalau x, terpaksa lah aku bersusah payah kene pegi admin jumpa Ustaz Bilal nk kene berbicara... hmm... dah settle sume, baru la aku boleh balik.. sedih nye.. nasib baik aku x nangis tadi.. dah kali ke-2 stiker kene curi.. dengar cerita harga stiker dah naik RM10... abis duit kat stker je... orang yang curi tu senang lenang je.. kalau la tahu sape yang curi stiker aku tu, aku penyek-penyek die sampai leper... geram tol... semoga die sedar la yang perbuatan die tu akan menyusahkan orang lain.. penat tau nak berjalan dari par guard ke parking.. 

hmm... sampai sini je la.. nak siap-siap pegi pasar pulak... len kali kalau ade mase terluang, aku update lagi...

chau cincau~
(^_^)

THANKS FOR READINGS!

4 comments:

intan suraya said...

hmmm.. lepas nie tempek pakai gam cap gajah jela.. biar tahan sket..hehe

.bila.xsaN.menulis. said...

.::xpun tempek je gajah sekor kt depan moto toh...confirm pak guard xckp byk...ckp byk libas aje dgn belalai..hahaha::.

sempoi295 said...

intan; hahaha..tu la... rasa mmg nak kene biat mcm tu la... ok gak tu... idea yang bernas intan~ hehehe...

xsan; mane pulak nk mencari seekor gajah tu? huhuhu...

sempoi295 said...

intan; hahaha..tu la... rasa mmg nak kene biat mcm tu la... ok gak tu... idea yang bernas intan~ hehehe...

xsan; mane pulak nk mencari seekor gajah tu? huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...