tinggal kan link anda kat sini (^_^)

BLOGGER TERBAIK

Pages

Sunday, March 20, 2011

Gila Shawls macam saya??? jom tengok!!

assalam blogger!
bie ade berita nak sampai kan kat korang yang gila shwals... ni tuk perempuan je tau... tapi kalau ade lelaki yang awek die memang gila shawls, leh la join skali... nak tau ape berita die? jom kite tengok~

bie ade beli inner tuk shawls... nak pakai ngan tudung siriya pun boleh... inner die macam ni..


ni inner tu...
cara nak pakai, ikat je tali kat depan tu supaya kemas..
last skali pakai la dengan shawls atau siriya... cntik x? hehe..

kalau korang berminat, korang leh la klik kat SINI .. harga die pun ok la... RM 15 termasuk postage... 





THANKS FOR READINGS!

2 comments:

.bila.xsaN.menulis. said...

kwn xkan RM15 jugak..hahahaAHAHa

sempoi295 said...

nak beli ke?
business mane leh kire kawan ngan family.... hahahhaa...
beli la tuk mazuin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...